maandag 11 juli 2011

Bouwunie over Atelier Schrauwen

Sinds enige tijd werkt de federale overheid aan de promotie van het ambacht. Zo onder meer via de wedstrijd "Ambacht in de kijker".
Een van onze leden, Atelier Schrauwen uit Loenhout, is genomineerd voor de wedstrijd ‘Ambacht in de kijker’. Atelier Schrauwen heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van “exclusieve voordeuren”. Huidig zaakvoerder, Jef Schrauwen is al de 6de generatie in het familiebedrijf. Hij heeft de volledige bedrijfsstrategie opgebouwd rond het ambacht.
Uit meer dan 200 kandidaturen werd per provincie één laureaat gekozen. Voor de provincie Antwerpen kwam Atelier Schrauwen als genomineerde uit de bus. Tijdens de grote finale worden er verschillende prijzen uitgereikt: namelijk de algemene laureaat, de exportprijs, de multimediaprijs en de publieksprijs. Voor deze laatste prijs kan hen, en tegelijk ons het beroep van schrijnwerker-interieurbouwer, helpen.
Via onderstaande link kan u stemmen voor Atelier Schrauwen. En als u overtuigd bent van hun kandidatuur is het voor ons een enorme opsteker als je deze mail doorstuurt naar collega’s, vrienden en familie… Ze zijn trouwens het enige bouwbedrijf dat genomineerd is voor deze wedstrijd. Dus stemmen maar!
Jef en het hele team van Atelier Schrauwen danken u alvast voor de medewerking.
P.S.: per IP-adres kan er per dag slechts 1 maal gestemd worden.

Met vriendelijke groeten,

Jo Kusseneers
coördinator Bouwunie Antwerpen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten